Se incarca...

5 ani Garantie pentru produse Electrolux si Zanussi

În perioada 15 iulie – 31 decembrie 2016 Electrolux oferă 5 ani garanție la electrocasnicele incorporabile, lăzi frigorifice, uscătoare, aragazuri și hote 

În cadrul campaniei “5 ani Garanție pentru produse Electrolux și Zanussi”, Electrolux oferă o perioadă extinsă de garanție pentru electrocasnicele aferente acestor mărci aflate în promoţie, achizitionate în intervalul 15 iulie – 31 decembrie 2016. Campania se adresează doar persoanelor fizice.
 
Produse participante la promoție

Promoția se desfășoară în toate magazinele partenerilor autorizați din România, care comercializează electrocasnice ale acestor două mărci și se aplică următoarelor echipamente incorporabile: plite, cuptoare, mașini incorporabile de spălat rufe, mașini incorporabile de spălat vase, echipamente frigorifice incorporabile, hote, echipamente speciale incorporabile (cuptoare cu microunde incorporabile, sertare termice, sertare de vidat, expresoare incorporabile) și produselor independente : lăzi frigorifice, uscătoare de rufe, aragaze, hote, aparținând mărcilor Electrolux și Zanussi

Mecanism 

Cumpărătorul care a achiziționat în perioada 15.07.2016 – 31.12.2016 un produs aflat în promoție, marca Electrolux sau Zanussi, și a înregistrat achiziția acestuia pe site-ul www.registerelectrolux.com sau www.registerzanussi.com până la data de 15.01.2017, primește 5 ani garantie pentru produsul achiziționat (2 ani legal + 3 ani extragaranție).

Cumpărătorul va primi dovada extragaranției în termen de 14 zile lucrătoare de la înregistrarea produselor, pe email sub formă de Voucher Electronic Electrolux.

Pentru a utiliza acest voucher, pe perioada celor 5 ani de garanție, acesta trebuie să fie însoțit de factura de achiziție a produsului aflat în promoție. Factura atestă achiziția unui produs în promoție în perioada de promoție, iar absența facturii face imposibilă folosirea voucherului de extragaranție.

Pentru detalii suplimentare și mecanismul complet al promoției puteți consulta regulamentul disponibil pe site și în toate magazinele participante.