Se incarca...

5 ani garantie pentru toate produsele electrocasnice AEG

5 ani garantie electrocasnice AEG

Toate produsele marca AEG achizitionate in perioada 08.02.2016 – 31.12.2016. Pentru a intra in posesia unui voucher electronic care sa ateste faptul ca produsul beneficiaza de 5 ani garantie, cumparatorul trebuie sa-si inregistreze produsul pe www.registeraeg.com.
In urma inregistrarii produsului/produselor cumparatorul va primi pe email, in termen de 2 saptamani,  un voucher in format electronic, care sa ateste cei 5 ani garantie pentru produsul achizitionat
Inregistrarea vanzarilor se poate face pe site-ul www.registeraeg.com pana cel tarziu 16.01.2017.

Produse participante la campanie
In promotie participa toate electrocasnicele mari AEG comercializate de catre Electrolux Romania

Produsele in promotie – masini de spalat rufe, uscatoare de rufe, aragaze, combine frigorifice, masini de spalat vase, cuptoare cu microunde, echipamente incorporabile (plite, cuptoare, masini incorporabile de spalat vase, echipamente frigorifice incorporabile, hote, expressoare incorporabile)

Beneficiu consumator
Cumparatorul va primi 5 ani garantie (2 ani legal + 3 ani extragarantie) la achizitia unui echipament incorporabil aflat in promotie.

Important: promotia se adreseaza doar persoanelor fizice. Pentru persoanele juridice garantia este de 12 luni, conform legii. Regulamentul promotiei - Descarca