Se incarca...

5 ani garantie Zanussi, Electrolux si AEGIn perioada 01.10.2015 - 31.12.2015, orice aparat incorporabil (cu exceptia hotelor) marca Zanussi, Electrolux sau AEG beneficiaza de 5 ani garantie!

Mecanism campanie
Mecanismul campaniei este simplu: cumperi un produs care face parte din campanie, il inregistrezi pe www.registerzanussi.com / www.registerelectrolux.com / www.registeraeg.com, in functie de produsul achizitionat si beneficiezi de 5 ani garantie! In urma inregistrarii Electrolux Romania va trimite un document electronic care sa ateste aceasta extragarantie! 
Detalii complete despre regulamentul promotiei aici

Produse participante
Produsele care fac obiectul aceste campanii sunt: plite, cuptoare, masini de spalat vase incorporabile, masini de spalat rufe incorporabile, cuptoare microunde incorporabile, frigorifice incorporabile si echipamente speciale incorporabile (cafetiera, sertar termic, aparat vidat). Aceste produse sunt marcate corespunzator pe site-ul nostru, avand pe pagina produsului sigla de 5 ani garantie.

Cine participa la campanie
Orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani beneficiaza de aceasta promotie. Campania nu este valabila si pentru persoanele juridice.