Se incarca...

Aerul curat de acasa

Cumpara in perioada 25.11.2020 - 21.12.2020 un purificator de aer Electrolux aflat in promotie* si poti intra in posesia premiului constand intr-un brad natural in ghiveci.

*Produse participante la promotie:


Pentru a intra in posesia premiului cumparatorul trebuie sa parcurga etapele:

  1. sa cumpere de pe site-ul nostru in perioada Campaniei un purificator de aer Electrolux - aceste produse sunt semnalizate pe site corespunzator;
  2. sa trimita un mesaj SMS cu textul „ELX” sau „elx” sau „Elx”, insotit de numarul corect si complet al facturii fiscale in baza careia a achizitionat produsele participante la Campanie, conform acestui Regulament Oficial, la numarul 1813 (numar cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Digi si Telekom). Mesajul SMS trebuie sa contina oricare din variantele de text enumerate anterior insotita obligatoriu de numarul unei facturi fiscale (scrise corect si complet), despartite printr-un spatiu, fara alte detalii si fara alte caractere (fara a mentiona numele, prenumele etc.).

Dupa trimiterea fiecarui mesaj SMS in cadrul Campaniei, Participantul va primi in scurt timp unul dintre mesajele de raspuns prin SMS de tipul celor de mai jos, corespunzator modului de inscriere in Campanie, dupa cum urmeaza:
1. Daca mesajul a fost trimis in afara Perioadei Campaniei (inainte de inceperea Campaniei):
„Intra in campania „Aerul curat de acasa” doar achizitiile efectuate in perioada campaniei 25.11 – 21.12.2020.”
2. Daca mesajul trimis este corect, adica contine textul „ELX” sau „elx” sau „Elx” insotit de un numar corect de factura fiscala:
„Felicitari! Te-ai inscris in campania „Aerul curat de acasa”. Pastreaza factura fiscala pentru validare.”
3. Daca mesajul nu este corect (nu contine textul „ELX” sau „elx” sau „Elx”, dar contine numarul facturii fiscale, sau invers, ori contine alte mentiuni decat cele strict solicitate de Organizator):
„Pentru inscrierea in campanie trimite textul „ELX” sau „elx” sau „Elx impreuna cu numarul facturii fiscale.”
4. Daca mesajul contine un numar de factura fiscala trimis anterior, de pe acelasi numar de telefon: „Aceasta factura fiscala este deja inscrisa in campanie.”
5. Daca mesajul a fost trimis in afara Perioadei Campaniei (dupa incheierea Campaniei): „Campania „Aerul curat de acasa” s-a incheiat pe data de 21.12.2020.”

Pentru validarea achizitiei produsului din Campanie, daca Participantul a fost desemnat castigator in urma verificarilor, acesta va fi contactat prin telefon si ulterior de la adresa comunicare@smartpoint.ro si rugat sa incarce intr-un formular online nume, prenume, cod produs, imagine factura/bon achizitie, imagine placuta identificare produs si adresa livrare premiu, in termen de maximum 2 zile lucratoare de la contactare. Fisierele incarcate trebuie sa fie in format jpg sau pdf si nu mai mari de 10MB.

Produsele returnate nu se incadreaza la aceasta campanie.

Termenul limita pentru inregistrarea produselor achizitionate este 21 decembrie 2020.
Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice din Romania, care au implinit 18 ani la data inceperii promotiei. Campania se desfasoara in limita stocului disponibil de 30 de bucati. La epuizarea stocului, campania va fi considerata incheiata.

Participantii la aceasta campanie au dreptul sa achizitioneze unul sau mai multe produse aflate in promotie.

Pentru detalii privind aceasta campanie va rugam accesati regulamentul campaniei.