Se incarca...

Ariel si Lenor CADOU la masinile de spalat rufe Electrolux



Cumpara in perioada 27.01.2017 - 30.04.2017 o masina de spalat rufe Electrolux aflata in promotie si poti intra in posesia premiului constand in detergenti marca Ariel & Lenor pentru 50 sau 100 de spalari, in functie de modelul de masina de spalat rufe achizitionat.

Pentru a intra in posesia premiului cumparatorul trebuie sa parcurga etapele:
  1. sa cumpere de pe site-ul nostru o masina de spalat rufe participanta la promotie - aceste produse sunt semnalizate pe site corespunzator;
  2. sa inregistreze achizitia pe site, pana cel tarziu la data de 15 Mai 2017, accesand https://www.registerelectrolux.com si sa incarce copia facturii de achizitie a produsului;
  3. sa treaca datele de contact: judet, localitate, strada, numar, bloc (daca este cazul), apartament (daca este cazul), cod postal, numar de telefon - pentru a putea fi contactat de firma de curierat cu care se face expediatia, adresa de e-mail.

In termen de 20 de zile lucratoare de la trimiterea tuturor informatiilor solicitate (inregistrare produs, dovada achizitie, furnizare date de livrare complete,) Organizatorul va livra catre consumator setul de detergenti Ariel si Lenor pentru 50 sau 100 de cicluri de spalare, cantitatea de detergent fiind in functie de tipul de masina de spalat achizitionat.
Promotia se adreseaza atat persoanelor fizice din Romania, care au implinit 18 ani la data inceperii promotiei, cat si persoanelor juridice. Promotia se desfasoara in limita stocului disponibil.

Participantii la aceasta campanie au dreptul sa achizitioneze unul sau mai multe produse aflate in promotie.

Pentru detalii privind aceasta campanie va rugam accesati regulamentul campaniei.