Se incarca...

Cadou un Plancha Grill la achizita unui set Electrolux


Cumpara in perioada 01.09.2020 - 31.10.2020 un cuptor si o plita cu inductie Electrolux aflate in promotie* si poti intra in posesia premiului constand intr-un Plancha Grill marca Electrolux.

*Produse participante la promotie:


Pentru a intra in posesia premiului cumparatorul trebuie sa parcurga etapele:
  1. sa cumpere de pe site-ul nostru in perioada Campaniei un set format dintr-o plita cu inductie marca Electrolux si un cuptor electric multifunctional marca Electrolux din produsele incluse in campanie (vezi lista produselor participante la campanie);
  2. sa inregistreze achizitia pe site-ul www.electrolux.ro, sectiunea Promotii, la adresa https://ro.regulus-elux.eu/warranty/gacdsep2020ro (este necesara factura fiscala si o imagine cu placuta de identificare aflata pe produs - pe spatele plitei cu inductie si respectiv pe rama cuptorului).

Produsele returnate nu se incadreaza la aceasta campanie.

Premiul constand intr-un Plancha Grill Electrolux va fi expediat prin curier in 20 de zile lucratoare, dupa parcurgerea tuturor pasilor mentionati mai sus. Termenul limita pentru inregistrarea produselor achizitionate este 10 noiembrie 2020.
Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice din Romania, care au implinit 18 ani la data inceperii promotiei. Campania se desfasoara in limita stocului disponibil de 140 de bucati. La epuizarea stocului, campania va fi considerata incheiata.

In cazul in care participantul nu a fost gasit la domiciliu de catre curier, se va face o reexpediere a coletului, costul fiind suportat de Electrolux Romania. Daca nici la a doua expediere consumatorul nu este la domiciliu, o expediere ulterioara va fi suportata de catre participant, la cererea si cu acordul acestuia.

Participantii la aceasta campanie au dreptul sa achizitioneze unul sau mai multe seturi de produse aflate in promotie.

Pentru detalii privind aceasta campanie va rugam accesati regulamentul campaniei.