Se incarca...

Cutie de paine cadou la cuptoare cu aburi PlusSteamCumpara in perioada 15.09-31.12.2016 un cuptor cu aburi marca Electrolux participant la promotie si primesti cadou o cutie eleganta pentru depozitarea painii marca Joseph Joseph.

Produsele participante la promotie sunt:
  • EOB3454AOX
  • EOA3454AOX
  • EOB5454AOX
  • EOC5654AOX 
Participantii la aceasta campanie au dreptul sa achizitioneze unul sau mai multe cuptoare incorporabile cu functia Plus Steam din promotie.

Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi un cuptor participant la promotie si sa iti inregistrezi produsul pe site-ul https://www.registerelectrolux.com, pana cel tarziu 15 Ianuarie 2017.

In termen de 20 de zile lucratoare de la trimiterea tuturor informatiilor solicitate ( inregistrare produs, dovada achizitie,) Organizatorul va trimite catre consumator Cutia cu design scandinav pentru depozitarea painii.

In cazul in care, clientul nu a fost gasit la domiciliu de catre curier, se va face o reexpediere a coletului, costul fiind suportat de Electrolux Romania. Daca nici la a doua expediere clientul nu este la domiciliu, o expediere ulterioara va fi suportata de catre client.

Campania este adresata atat persoanelor fizice cat si juridice.

Pentru detalii acceseaza Regulamentul oficial al campaniei.