Se incarca...

Garantie 5 ani - Confort MAXAceasta promotie s-a prelungit, dupa cum urmeaza: orice produs participant la promotie marca Electrolux sau AEG achizitionat in perioada 01 Februarie 2022 - 31 Decembrie 2022 beneficiaza de 5 ani garantie in urma inregistrarii sale! Vezi mai jos campania initiala.

In perioada 01 Februarie 2022 - 31 Decembrie 2022 cumperi un produs participant la promotie marca Electrolux sau AEG si beneficiezi de 5 ani garantie, in urma inregistrarii acestuia!

Produsele participante la promotie sunt semnalizate corespunzator pe site si sunt deasemenea prezente in Anexa 1 a prezentului regulament.

Campania se adreseaza doar persoanelor fizice cu resedinta in Romania si se aplica doar produselor noi, vandute de catre dealeri oficiali. NU se ofera garantie comerciala in cazul utilizarii produsului in alte scopuri decat UZ CASNIC.

Pentru a beneficia de 5 ani garantie cumparatorul trebuie sa:
  • achizitioneze un produs aflat in promotie. Acestea sunt semnalizate corespunzator pe site.
  • inregistreze achizitia, in functie de produsul achizitionat, direct pe site-ul www.electrolux.ro sau www.aeg.ro, in sectiunea Promotii, in cadrul campaniei “Garantie 5 ani - Confort MAX”.
Clientul va primi in termen de 20 de zile lucratoare, dupa parcurgerea tuturor pasilor si validarea inregistrarii un Certificat de 5 ani garantie pentru fiecare produs achizitionat, conform Anexei nr.1 si inregistrat in campanie.
Termenul limita de inregistrare a achizitiei in vederea primirii garantiei de 5 ani este de maximum 60 de zile calendaristice de la data achizitiei. Participantii la aceasta Campanie au dreptul sa achizitioneze unul sau mai multe produse aflate in Campanie.
In cazul neinregistrarii produsului in termenul de maximum 60 de zile calendaristice de la data achizitiei, clientul va pierde dreptul de a beneficia de garantia comerciala de 3 ani, insa va ramane valabila garantia legala de conformitate de 2 ani, de la data achizitionarii produsului respectiv, conform certificatului de garantie primit la achizitionarea produsului.

Pentru detalii privind campania te rugam sa accesezi Regulamentul oficial al campaniei.