Se incarca...

Aspirator Electrolux ZB3211, 18V

Electrolux a lansat în această lună noul aspirator Electrolux 2 în 1 Ergorapido ZB3211 cu tehnologie BrushRollClean™.Funcții specifice gamei de aspiratoare Ergorapido
Baterie TurboPower cu litiu pentru o durată lungă de viaţă
Mai multă putere pentru un timp îndelungat cu bateria cu litiu TurboPower. Aceasta funcţionează pentru un timp de două ori mai mare, comparativ cu o baterie nichel şi face ca aspiratorul să fie mai uşor şi mai maleabil. Încărcarea se face rapid şi bateria funcţionează până la 30 minute în condiţii de utilizare economică (suprafeţe dure şi viteză inferioară). Un indicator vă va semnala când este nevoie să o reîncărcaţi

Manevrabilitate la 180° mulţumită EasySteer™
EasySteer™ pentru manevrabilitate la 180°, design ergonimic, perie reconcepută şi roţi mari negre care să vă asigure flexibilitate la curăţare şi posibilitatea de face mişcări line pe toate tipurile de podele. Puterea în două trepte vă permite să adaptaţi aspirarea în funcţie de diferite suprafeţe, iar după curăţare, doar aşezaţi aspiratorul în standul de încărcare.

Aspirator 2 în 1
Experimentaţi flexibilitatea supremă şi designul funcţional. Fie că aveţi de curăţat o suprafaţă mare sau un spaţiu mic, greu accesibil, Ergorapido rezolvă treaba. Unitatea de mână a acestui aspirator poate fi detaşată uşor şi vă permite să curăţaţi fără niciun efort masa din bucătărie, mobila sau interiorul maşinii.

Lumină LED DustSpotter™
Pe lângă manevrabilitatea la 180°, peria aspiratorului Ergorapido este dotată cu lumină LED DustSpotter™ pentru ca dvs să curăţaţi asemeni unui expert. Fiţi siguri că nu vă va scăpa nimic, pentru că vedeţi exact ce şi cum aspiraţi, de fiecare dată, chiar şi în locurile întunecate.

Funcţie 2-în-1
Doar detaşaţi unitatea manuală de pe corpul principal şi vă bucuraţi de flexibilitate fără egal.

Descoperă noul aspirator aici: Electrolux Ergorapido ZB3211

Galerie foto