Se incarca...

Calitatea Blanco, calitate germana


Experienta si productie in care poti avea incredere

BLANCO este o companie germana cu peste 95 de ani de experienta internationala in proiectarea chiuvetelor. Este specializata in dezvoltarea de produse de inalta calitate care impresioneaza clientii prin utilizarea, calitatea si designul lor.Usor de curatat:

Chiar si in cazul nuantelor deschise la culoare, nu conteaza ca este vorba de sfecla, vin rosu sau cafea. In cele mai multe cazuri este suficient sa deschideti robinetul, si, in urma jetului de apa, pata va disparea. in cazul petelor deja formate luati un burete, puneti detergent de vase, frecati, clatiti si asteptati sa se usuce.Rezistent la zgarieturi si impact:
Aceasta suprafata durabila nu este o simpla acoperire la suprafata care s-ar putea uza, ci una foarte rezistenta, in acest fel chiuveta ramane si peste ani, la fel de frumoasa ca la inceput.Rezistenta la acizi:
Unele fructe au o aciditate foarte mare. BLANCO Silgranit® este rezistent, atat la fructe, cat si la alti acizi intalniti in bucataria sau gospodaria dumneavoastra.Rezistenta la caldura:
Chiuveta Silgranit® este rezistenta la o temperatura de pana la 280 ºC. Deci, nu trebuie sa ne facem griji legate de faptul ca o tigaie incinsa ar putea-o topi!Rezistenta la decolorare:
Culoarea materialului sub lumina directa a soarelui nu se schimba. Este ca si noua chiar si dupa ani
de utilizare.

O versiune imbunatatita a acestui material este BLANCO Silgranit® PuraDur® care are proprietatile enumerate mai sus, si, in plus este prietenoasa cu alimentele fiind antibacteriana. Inmultirea bacteriilor este impiedicata in proportie de 98% pe suprafata chiuvetei datorita Hygiene+Plus si toate acestea fara ioni de argint! Nu absoarbe si nici nu emite alte substante.

Alege din varietatea de modele de chiuvete de bucatarie marca Blanco.
Forme si dimensiuni pentru toate nevoile. De colt, dreptunghiulara, hexagonala, patrata sau rotunda, cu dimensiuni de la 40 la 100 cm latime si configurari variate: o cuva mare si una mica, o cuva mare, una mica si picurator, o singura cuva, o cuva si un picurator, 2 cuve sau 2 cuve si un picurator.
Blanco pune la dispozitie o gama variata de chiuvete de bucatarie, pentru orice gust.