Se incarca...

Electrocasnice mici Smeg


Despre Smeg

Smeg este cel mai mare producator italian de electrocasnice si printre cei mai renumiti la nivel mondial.
Istoria sa a inceput intr-un mic orasel din nordul Italiei, numit Guastalla, ca o afacere de familie. In prezent compania apartine aceleasi familii, insa a treia generatie.

Design
Inca din anii '70 Smeg a colaborat cu designeri si arhitecti de renume mondial in crearea produselor sale. Plecand de la ideea ca bucataria este sufletul casei, electrocasnicele sunt in centrul atentiei. Prin urmare, ele trebuie atat sa deserveasca un scop cat si sa se integreze perfect in decor. Pe scurt, "Technology with style".


Produse

Smeg produce o linie completa de electrocasnice. In anii '90 si-a continuat productia cu baterii si chiuvete de bucatarie. Tot atunci au fost lansate si indragitele frigidere retro 50's style, care aveau sa devina emblematice la nivel mondial. Aparitii in filme de la Hollywood le-au propulsat si mai mult in industrie.
Electrocasnice mici
Ca o completare fireasca si de asteptat, in 2014 s-a lansat gama de electrocasnice mici marca Smeg, din care fac parte: mixere, blendere, prajitoare de paine, fierbatoare de apa.
Mizand pe succesul frigiderelor retro 50's style, electrocasnicele mici merg pe aceeasi linie.

Premii internationale
In 2014 premiul Good Design Award a fost acordat mixerului de blat precum si prajitorului de paine marca Smeg, din noua colectie.
In 2015, aceleasi produse au castigat premiul internationat de design IF Design Award, concurand cu peste 5000 de produse din 53 de tari.


Media

Cu siguranta le-ati vazut in filme, in show-uri tv cu tematica culinara sau pur si simplu pe paginile personale ale vedetelor internationale.

Galerie foto