Se incarca...

Vasele retro Smeg, ultima completare a gamei 50's Style, design si fabricate in Italia

Vasele retro Smeg, ultima completare a gamei 50's Style, design si fabricate in Italia

Smeg a lansat de curand pe piata prima colectie de vase de gatit, design creat in studioul @deepdesign din Milano de catre Raffaella Mangiarotti si Matteo Bazzicalupo si fabricate integral in Italia.
Liniile si detaliile emblematicului frigider FAB28, precum si a gamei de electrocasnice mici, au inspirat noua linie de cratite, tigai si wok-uri, imbinand design-ul si functionalitatea.Culoare in bucatarie

Gama este disponibila in culorile: crem, rosu si negru. Detaliile si culorile se potrivesc perfect cu restul electrocasnicelor, creand o armonie placuta.

Versatil, durabil si sigur


Gandite pentru un stil de viata sanatos. Stratul nonaderent va permite sa reduceti cantitatea de ulei si grasimi. Diversitate: puteti alege intre diametru diferite, in functie de nevoile dvs (24-26-28-30 cm).
Gama este compatibila cu gazul, inductia sau plitele electrice, datorita bazei patentate. Datorita manerelor din inox, in combinatie cu capacele de sticla termorezistente, produsele se pot folosi in cuptor, la temperaturi de pana la 250°C si se pot de asemenea spala la masina de spalat vase.