Se incarca...

Cum platesc

Oferim o gama larga de metode de plata. Mai jos gasesti descrierea fiecarei metode de plata

1. Plata cu card online: 
Se accepta la plata orice card VISA sau MasterCard . Selectati la modalitate de plata "Card bancar prin MobilPay"
Veti fi redirectionat spre site-ul www.mobilpay.ro pentru efectuarea in siguranta a platii. 
Puteti cere detalii consultantilor nostri la numarul de telefon: 0377.100.533 (de luni pana vineri intre orele 09.00 - 17.00) sau prin email la info@pentruacasa.com. De asemenea puteti contacta procesatorul Mobilpay la adresa www.mobilpay.ro sau telefonic la numarul: 021-527.77.27. Procesarea cardurilor se face pe serverele MobilPay.ro. PentruAcasa.Com nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.  
Nu exista nici un cost suplimentar! 

2. Plata cu Card online in Rate
Selectati la modalitate de plata "Card bancar" 
Puteti achita in pana la 6 rate lunare utilizand numai cardurile emise sub siglele 
a) Bonus Card (Garanti BBVA ) - Cu cardul Bonus Card puteti achita in pana la 12 rate fara dobanda! 
b) CardAvantaj (Credit Europe),
c) Alpha Bank , 
d) BRD

Suplimentar puteti achita in pana la 3 rate lunare folosind cardurile ING Bank pentru comenzi in valoare de 500 lei cu TVA inclus.

Nu exista nici un cost suplimentar pentru plata in rate! 
Atentie! Selectia numarului de rate dorit (intre 2 si 12) se face direct pe site-ul MobilPay.ro, dupa introducerea informatiilor de pe card!
Puteti cere detalii consultantilor nostrii la numarul de telefon: 0377.100.533 (de luni pana vineri intre orele 09.00 - 17.00) sau prin email la info@pentruacasa.com. De asemenea puteti contacta procesatorul Mobilpay la adresa www.mobilpay.ro sau telefonic la numarul: 021-527.77.27 (Non – Stop)
Procesarea cardurilor se face pe serverele MobilPay.ro. PentruAcasa.Com nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

3. Plata cu Card online in Rate cu card Raiffeisen
Magazinul online www.PentruAcasa.Com foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in pana la 12 rate fara dobanda. 

Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, platind cu cardul tau de cumparaturi Raiffeisen la comerciantii parteneri!

Poti cumpara in rate fara dobanda prin sistemul Multishop, rate cu dobanda 0%, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:

·         Raiffeisen Bank Standard
·         Raiffeisen Bank Vodafone
·         Raiffeisen Bank Gold
·         Raiffeisen Bank World

Programul Rate fara dobanda este disponibil pentru orice plati efectuate prin cardurile de cumparaturi enumerate mai sus in magazinele partenere inclusiv in pe site-ul nostru beneficiind de pana la 12 rate.

Cum functioneaza facilitatea Rate fara dobanda:

Alege ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si alege numarul de rate dorit.

Efectueaza plata propriu-zisa

1.    Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;
2.    Rambursezi rata lunara pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.
Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza acest link www.raiffeisen.ro"

4. Plata ramburs (cash la livrare):
Aceasta modalitate de plata inseamna ca plata o veti face in momentul receptiei produselor, dupa verificarea integritatii fizice a acestora. Retineti ca nu puteti achita numerar mai mult de 5000 lei ca persoana juridica respectiv 10.000 lei ca persoana fizica, conform legii. Atentie: plata ramburs presupune un cost fix de 7 lei per comanda.

5. Plata cu Ordin de Plata:
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L., in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari PentruAcasa.Com.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise. 
Nume firma: ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L.
Cont lei: RO73 RZBR 0000 0600 1919 3439 , deschis la Raiffeisen Bank, 
Cod unic inregistrare: RO19086674