Aplicam filtrul...

Cum platesc

1. Plata cu card online: 
Se accepta la plata orice card VISA sau MasterCard . Selectati la modalitate de plata "Card bancar "
Veti fi redirectionat spre site-ul www.mobilpay.ro pentru efectuarea in siguranta a platii. 
Puteti cere detalii consultantilor nostrii la numarul de telefon: 0377.100.533 (de luni pana vineri intre orele 09.00 - 17.00) sau prin email la info@pentruacasa.com. De asemenea puteti contacta procesatorul Mobilpay la adresa www.mobilpay.ro sau telefonic la numarul: 021-527.77.27 (Non – Stop) . Procesarea cardurilor se face pe serverele MobilPay.ro. PentruAcasa.Com nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.  
Nu exista nici un cost suplimentar! 

2. Plata cu Card online in Rate
Selectati la modalitate de plata "Card bancar" 
Puteti achita in pana la 6 rate lunare utilizand numai cardurile emise sub siglele 
a) Bonus Card (Garanti Bank)
b) CardAvantaj (Credit Europe),
c) Alpha Bank , 
d) BRD
e) BT Star (Banca Transilvania). 

Nu exista nici un cost suplimentar pentru plata in rate! 
Atentie! Selectia numarului de rate dorit (intre 2 si 6) se face direct pe site-ul MobilPay.ro, dupa introducerea informatiilor de pe card!
Puteti cere detalii consultantilor nostrii la numarul de telefon: 0377.100.533 (de luni pana vineri intre orele 09.00 - 17.00) sau prin email la info@pentruacasa.com. De asemenea puteti contacta procesatorul Mobilpay la adresa www.mobilpay.ro sau telefonic la numarul: 021-527.77.27 (Non – Stop)
Procesarea cardurilor se face pe serverele MobilPay.ro. PentruAcasa.Com nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

3. Plata ramburs (cash la livrare):
Aceasta modalitate de plata inseamna ca plata o veti face in momentul receptiei produselor, dupa verificarea integritatii fizice a acestora (aceasta verificare se poate face indiferent cine face livrarea produselor fie reprezentant al PentruAcasa.Com fie agent al firmelor de curierat rapid cu care colaboram).

4. Plata cu Ordin de Plata:
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L., in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari PentruAcasa.Com.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
Nume firma: ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L.
Cont lei: RO73 RZBR 0000 0600 1919 3439 , deschis la Raiffeisen Bank, 
Cod unic inregistrare: RO19086674