Se incarca...

Cum se livreaza

Produsele comandate prin magazinul online www.PentruAcasa.Com se livrează de către firma de curierat rapid Nemo Express oriunde pe teritoriul României. Produsele fragile se pot desface și verifica la receptie! Orice problemă se poate sesiza prin email la adresa: sesizari@pentruacasa.com. Pentru judetele: Bucuresti si Ilfov putem asigura livrare, doar pentru produsele voluminoase, prin firma Home Delivery Solutions care livreaza in echipa de 2 si chiar 3 curieri pana in casa dumneavoastra! Puteti contacta Home Delivery Solutions fie prin telefon + 40 759 057 113 sau prin e-mail office@hdsolutions.ro ! Produsele care sunt nefunctionale in momentul receptiei se pot reclama in termen de 48 ore din momentul receptiei. Acestea se vor inlocui direct sau se vor returna banii in cazul in care nu exista alt produs disponibil in stoc. 


Costuri livrare

Costul transportului este gratuit pentru comenzi cu valori mai mari de 1000 lei cu TVA inclus si greutate pana la 30kg
De asemenea sunt unele produse de valoare mai mica dar care beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara (*in orasele acoperite de Nemo  Express).
Acest lucru este semnalizat cu o sigla speciala de TRANSPORT GRATUIT prezenta pe pagina produsului. In cazul in care un produs prezinta orice forma de defect estetic poate fi returnat imediat, fara nici un cost.

Costul transportului se calculează automat în pagina de produs și este vizibila si in cosul de cumparaturi.  Verificarea coletului la livrare este inclusa standard pentru orice comanda! Pentru orice intrebare / nelamurie va stam la dispozitie atat telefonic la nr. 0377.100.533 cat si prin email info@pentruacasa.com .


Orice produs expediat prin Nemo Express este insotit de o nota de transport (AWB) cu ajutorul caruia puteti urmari online locatia produsului in livrare. Trebuie doar sa introduceti numarul AWB-ului pe pagina https://www.nemoexpress.ro/