Se incarca...

Cum se livreaza

Produsele comandate prin magazinul online www.PentruAcasa.Com se livrează de către firma de curierat rapid Sameday Curier oriunde pe teritoriul României. Produsele fragile se pot desface și verifica la receptie! Orice problemă se poate sesiza prin email la adresa: sesizari@pentruacasa.com. Firma Sameday Curier livreza in echipa de 2 persoane produsele voluminoase pana in casa dumneavoastra! Atentie: acest serviciu este posibil sa fie indisponibil in anumite locatii. Pentru detalii va rugam sa contactati.

Pentru judetele: Bucuresti si Ilfov putem asigura livrare, doar pentru produsele voluminoase, prin firma Home Delivery Solutions care livreaza in echipa de 2 si chiar 3 curieri pana in casa dumneavoastra! Puteti contacta Home Delivery Solutions fie prin telefon + 40 759 057 113 sau prin e-mail office@hdsolutions.ro !
Nu uitati ca orice produs in valoare de peste 500 lei beneficiaza de transport gratuit oriunde in Romania!

Produsele care sunt nefunctionale in momentul receptiei se pot reclama in termen de 48 ore din momentul receptiei. Acestea se vor inlocui direct sau se vor returna banii in cazul in care nu exista alt produs disponibil in stoc. 

Costuri livrare

Costul transportului este gratuit pentru comenzi cu valori mai mari de 500 lei cu TVA inclus.
De asemenea sunt unele produse de valoare mai mica dar care beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara (*in orasele acoperite de Sameday Curier).
Acest lucru este semnalizat cu o sigla speciala de TRANSPORT GRATUIT prezenta pe pagina produsului. In cazul in care un produs prezinta orice forma de defect estetic poate fii returnat imediat, fara nici un cost.

Pentru produsele / comenzile cu valoare mai mica de 500 lei costul transportului este calculat automat de catre site si se afiseaza atat pe pagina produsului cat si in pagina de checkout (comanda). Pentru a avea o cotatie corecta de pret va rugam sa introduceti atat judetul cat si localitatea in care doriti livrarea.
Pentru orice intrebare / nelamurie va stam la dispozitie atat telefonic la nr. 0377.100.533 cat si prin email info@pentruacasa.com .

Orice produs expediat prin Sameday Curier este insotit de o nota de transport (AWB) cu ajutorul caruia puteti urmari online locatia produsului in livrare. Trebuie doar sa introduceti numarul AWB-ului pe pagina https://www.sameday.ro