Se incarca...

Cum se livreaza

Produsele comandate prin magazinul online www.PentruAcasa.Com se livrează de către firma de curierat rapid X Curier oriunde pe teritoriul României. Produsele fragile se pot desface și verifica în maxim 24 ore de la receptie  Orice problemă se poate sesiza prin email la adresa: sesizari@pentruacasa.com 

Produsele care sunt nefunctionale in momentul receptiei se pot reclama in termen de 48 ore din momentul receptiei. Acestea se vor inlocui direct sau se vor returna banii in cazul in care nu exista alt produs disponibil in stoc. 

Costul transportului este gratuit pentru comenzi cu valori mai mari de 500 lei cu TVA inclus. De asemenea sunt unele produse care beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara (*in orasele acoperite de X Curier). Acest lucru este semnalizat cu o sigla speciala de TRANSPORT GRATUIT prezenta pe pagina produsului. In cazul in care un produs prezinta orice forma de defect estetic poate fii returnat imediat, fara nici un cost.

Costul transportului este calculat automat de catre site si se afiseaza atat pe pagina produsului cat si in pagina de checkout (comanda). Pentru a avea o cotatie corecta de pret va rugam sa introduceti atat judetul cat si localitatea in care doriti livrarea. Pentru orice intrebare / nelamurie va stam la dispozitie atat telefonic la nr. 0377.100.533   cat si prin email info@pentruacasa.com .

Orice produs expediat prin X Curier este insotit de o nota de transport (AWB) cu ajutorul caruia puteti urmari online locatia produsului in livrare. Trebuie doar sa introduceti numarul AWB-ului pe pagina http://xcurier.ro/urmarire-colete/