Se incarca...

Cum se livreaza

Produsele comandate prin magazinul online www.PentruAcasa.Com se livrează de către casa de logistica  KLG prin serviciul STRONGO (livrare cu 2 oameni pana in casa / apartamentul tau) oriunde pe teritoriul României. Produsele fragile se pot desface și verifica la receptie! Orice problemă se poate sesiza prin email la adresa: sesizari@pentruacasa.com ! Produsele care sunt nefunctionale in momentul receptiei se pot reclama in termen de 48 ore din momentul receptiei. Acestea se vor inlocui direct sau se vor returna banii in cazul in care nu exista alt produs disponibil in stoc. 

Costuri livrare

Costul transportului este gratuit pentru comenzi cu valori mai mari de 1000 lei cu TVA inclus si greutate pana la 10 Kg
De asemenea sunt unele produse de valoare mai mica dar care beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara.
Acest lucru este semnalizat cu o sigla speciala de TRANSPORT GRATUIT prezenta pe pagina produsului. In cazul in care un produs prezinta orice forma de defect estetic poate fi returnat imediat, fara nici un cost.

Costul transportului se calculează automat în pagina de produs și este vizibila si in cosul de cumparaturi.  Verificarea coletului la livrare este inclusa standard pentru orice comanda! Pentru orice intrebare / nelamurie va stam la dispozitie atat telefonic la nr. 0377.100.533 cat si prin email info@pentruacasa.com .


Orice produs expediat prin KLG (prin serviciul STRONGO) este insotit de o nota de transport (AWB) cu ajutorul caruia puteti urmari online locatia produsului in livrare.