Se incarca...
Perete virtual Lighthouse pentru aspiratoarele iRobot Roomba seria 500/700 Perete virtual Lighthouse pentru aspiratoarele iRobot Roomba seria 500/700

159,00 lei

Adauga in cos

Perete virtual Lighthouse pentru aspiratoarele iRobot Roomba seria 500/700

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Livrare gratuita peste 500 lei

Produse originale!

Plata in rate fara dobanda

Retur produse in 14 zile

Distribuitor autorizat

Descriere produs

Perete virtual Lighthouse pentru aspiratoarele iRobot Roomba seria 500/700

Acest accesoriu este compatibil cu aspiratoarele iRobot Roomba din seriile 500 si 700.

Instalatia zidului virtual cu far poate functiona ca si zidul virtual (Wall) sau far (Lighthouse).
Farul virtual ajuta Roomba sa se orienteze mai bine in spatiu. Zidul virtual blocheaza spatiul in care nu doriti sa efectuati curatenie. Cu ajutorul intrerupatorului puteti sa alegeti ce functie veti utiliza. in ambele cazuri instalatia porneste si se opreste automat in momentul in care porniti sau opriti Roomba. Farul pornit este indicat de  lampa de semnalizare din partea de sus. Are nevoie de doua baterii alcaline de tip C (nu fac parte din livrare). Pulsatia lampii de semnalizare alimentare inseamna ca in curand va fi necesara inlocuirea bateriei.

Cum trebuie utilizat farul virtual
Amplasati farul in pasajul de trecere cu logo-ul inainte, nu-l ascundeti dupa pasajul de trecere al usii. in momentul in care Roomba termina curatenia in prima incapere, trece in incaperea urmatoare. Deci farul serveste pentru ca Roomba sa se orienteze in casa si sa faca curatenie in fiecare incapere. Dupa ce Roomba termina procesul de efectuare a curateniei, farul o directioneaza inapoi spre baza de incarcare. Puteti utiliza simultan farul si zidul, dar nu le amplasati prea aproape unul de celalalt, de baza de incarcare si nici de mobila care ar putea bloca razele. Astfel Roomba nu ar fi in stare sa distinga farul sau nu ar fi in stare sa se intoarca la baza de incarcare. In cazul utilizarii unui numar mai mare de 3 faruri (in regimul far) s-ar putea ca robotul sa nu curete intregul spatiu.

Continut pachet:
  • 1 x perete virtual

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review