Se incarca...

Racitoare de vinuri

Filtreaza produsele
Vitrina de vin Vinothek Liebherr WKb 1812 negru, protectie UV, o zona de temperatura individuala, 134 l, 66 sticle

4.628,00 lei

(0)
Material pereti laterali: Otel, Culoare carcasa: Negru, Material usa/capac: Usa izolata din sticla fumurie, Sens de inchidere al usii: dreapta interschimbabil, Design usa: HardLine, Sistem de comanda: MagicEye cu afisaj digital al temperaturii ; Operare: Taste, Zone individuale de temperatura: 1, Numar maxim de sticle de Bordeaux de 0,75 l: 66, Consumul de energie in 24 de ore: 0,307 kWh / 24h.
Adauga in cos
Comanda furnizor
Vitrina de vin Vinothek Liebherr WKr 1811 negru si rosu, o zona de temperatura individuala, 128 l, 66 sticle

4.328,00 lei

(0)
Material pereti laterali: Otel, Culoare carcasa: Negru, Material usa: Otel , Culoare usa: Rosu, Sens de inchidere al usii: dreapta interschimbabil, Design usa: HardLine, Sistem de comanda: MagicEye cu afisaj digital al temperaturii ; Operare: Taste, Domeniu de temperatura compartiment pentru vin: +5 °C pana la +20 °C, Zone individuale de temperatura: 1, Numar maxim de sticle de Bordeaux de 0,75 l: 66.
Adauga in cos
Comanda furnizor

Racitoare de vinuri

Un racitor de vinuri completeaza perfect o bucatarie echipata pana la cele mai mici detalii. Cu diverse capacitati de incarcare si racire, racitoarele de vinuri va ofera posibilitatea de a servi bauturile dorite la temperatura perfecta, in functie de specificatiile trecute pe etichetele acestora. Dotate, in general, cu sticla tratata termic si filtru UV, racitoarele de vinuri conserva foarte bine caracteristile bauturilor pastrate in interior.