Se incarca...

Hote incorporabile si decorative

Filtreaza produsele
Hota de perete Electrolux LFV416K, 60 cm, neagra, 600 mc/h, Hob2Hood

1.999,00 lei

(0)
Hota de perete inclinata; 60 cm; 1 motor; 3 viteze+intensiv; 2 filtre de aluminiu lavabile; Control electronic; Functie Breeze; Conectivitate plita; Putere de absorbtie - 600 mc/h; Negru.
Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc
Hota de perete Electrolux LFV419K, 90 cm, neagra, 600 mc/h, Hob2Hood

-3%

2.149,00 lei

2.199,00 lei (-50 lei)

(0)
Hota de perete inclinata; 90 cm; 1 motor; 3 viteze+intensiv; 2 filtre de aluminiu lavabile; Control electronic; Functie Breeze; Conectivitate plita; Putere de absorbtie - 600 mc/h; Negru
Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

Hote incorporabile si decorative

Cand discutam despre o hota trebuie sa avem in primul rand in vedere forma sa: telescopica, semineu, de perete, integrata traditionala sau insula.

Achizitia unei hote ar trebui sa inceapa cu cel mai importanta caracteristica: capacitatea de absorbtie. Atentie insa: degeaba achizitionam o hota cu un tiraj puternic daca nivelul de zgomot este foarte mare pe treptele de extractie superioare. De aceea, recomandarea noastra este sa alegeti hota cu un raport optim al nivelului de absorbtie raportat la nivelul de zgomot.

Orice hota are nevoie de o comunicare cu exteriorul. Recomandam ca tubul de evacuare sa nu depaseasca 5 metri.
Retine ca orice hota se poate utiliza atat pe evacuare cat si pe recirculare. In cazul in care vei folosi hota in modul de recirculare trebuie ca achizitionezi separat filtre de carbon.