Se incarca...

Masini de spalat vase incorporabile

Filtreaza produsele
Masina de spalat vase complet incorporabila Beko BDIN38643C, Motor ProSmartâ„¢Inverter, CornerIntense, Time delay, Fast+, 8 programe, 16 seturi, clasa energetica C, culoare panou negru

Nou

2.238,61 lei

(0)
Capacitate de incarcare (seturi de vase) pentru programul Eco NER: 16; Model: Incorporabila; Numar programe: 8; Clasa eficienta energetica 2021: C; Clasa zgomot: B; Consum apa program Eco (l/ciclu) NER: 9.5; Consum energie program Eco (kWh/100 cicluri) NER: 77; Durata program Eco (h:min/ciclu) NER: 3:56; Sistem de uscare: Static; Nivel de zgomot (dBA): 44; Temperaturi de spalare: 35-40-50-60-65-70; Numar nivele pulverizatoare: 3
Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

Masini de spalat vase incorporabile

Atunci cand doresti sa economisesti timp, apa si energie, alegerea optima este o masina de spalat vase. Fie ca este vorba de o masina de spalat vase total sau partial incorporabila, functiile de baza sunt foarte similare.

Recomandam in general masina de vase ca o solutie eficienta de curatare a veselei murdare, inclusiv a oalelor.

Daca spatiul permite, recomandam o masina de spalat vase cu latime de 60 cm, intrucat spatiul mai mare interior permite introducerea lejera a unui numar mai mare de vase si oale.

Alte elemente importante in alegerea unei masini de spalat vase incorporabile sunt: motorul inverter, prezenta unui al 3-lea brat de spalare, o clasa energetica cat mai inalta si chiar iluminarea interioara. Exista chiar si modele de masini de spalat vase a caror usa se deschide automat la finalul programului pentru permite o uscare rapida si cat mai economica energetic.

Pentru mai multe detalii privind alegerea unui masini de spalat vase poti cere si ajutorul echipei noastre de vanzari.