Se incarca...

Masini de spalat vase incorporabile

Filtreaza produsele
Masina de spalat vase partial incorporabila Teka DSI 46750, 60 cm, inox, 13 seturi, 7 programe

-18%

2.079,00 lei

2.509,00 lei (-430 lei)

(0)
Masina de spalat vase partial incorporabila, 60 cm; Capacitate: 13 seturi; Panou de control electronic; Display LED de culoare alba; 7 programe de spalare; 5 nivele de temperatura: 45°, 50°, 55°, 65°, 70° C; Senzor MultiCleaner; Pornire programabila 1-24 h; Sertarul superior reglabil pe inaltime; Indicator luminos pentru: nivel sare dedurizare; nivel lichid clatire; Nivel zgomot: 47 dB(A)
Adauga in cos
La comanda

Masini de spalat vase incorporabile

Atunci cand doresti sa economisesti timp, apa si energie, alegerea optima este o masina de spalat vase. Fie ca este vorba de o masina de spalat vase total sau partial incorporabila, functiile de baza sunt foarte similare.

Recomandam in general masina de vase ca o solutie eficienta de curatare a veselei murdare, inclusiv a oalelor.

Daca spatiul permite, recomandam o masina de spalat vase cu latime de 60 cm, intrucat spatiul mai mare interior permite introducerea lejera a unui numar mai mare de vase si oale.

Alte elemente importante in alegerea unei masini de spalat vase incorporabile sunt: motorul inverter, prezenta unui al 3-lea brat de spalare, o clasa energetica cat mai inalta si chiar iluminarea interioara. Exista chiar si modele de masini de spalat vase a caror usa se deschide automat la finalul programului pentru permite o uscare rapida si cat mai economica energetic.

Pentru mai multe detalii privind alegerea unui masini de spalat vase poti cere si ajutorul echipei noastre de vanzari.