Se incarca...
Masina de spalat vase complet incorporabila Miele G 6992 SCVi K2O EDST, 60 cm, 14 seturi, A+++-20%, Knock2open, BrilliantLight Masina de spalat vase complet incorporabila Miele G 6992 SCVi K2O EDST, 60 cm, 14 seturi, A+++-20%, Knock2open, BrilliantLight

11.320,01 lei

Adauga in cos

Masina de spalat vase complet incorporabila Miele G 6992 SCVi K2O EDST, 60 cm, 14 seturi, A+++-20%, Knock2open, BrilliantLight

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Livrare gratuita peste 500 lei

Verificare colet la predare!

Plata in rate fara dobanda

Retur produse in 14 zile

Distribuitor autorizat

Descriere produs

Masina de spalat vase complet incorporabila Miele G 6992 SCVi K2O EDST, 60 cm, 14 seturi, A+++-20%, Knock2open, BrilliantLight

Knock2open

Nu este magie, insa Miele: Knock2open transforma spalatul vaselor intr-o experienta magica, oferind o solutie perfecta pentru bucatarii fara manere. Dupa ce ciocaniti de doua ori pe panoul frontal al masinii de spalat Miele complet integrate, usa se deschide aproximativ 10 cm singura printr-un mecanism de deschidere ingenios. Un confort de care va puteti bucura zi de zi.QuickPowerWash
Sinergie de neegalat: Noul program al masinii de spalat, QuickPowerWash, impreuna cu setul special creat UltraTabs Multi, va permit sa obtineti cele mai bune rezultate de curatare si uscare cu putinta pentru vesela cu nivel normal de murdarie in 58 de minute. Tabletele special create se dizolva in numai 2-3 minute. Prin urmare, performanta de curatare este maxima chiar de la inceputul programului de spalare. Rezultatul: Clasa de performanta a curatarii A.Uscare brevetata cu functie AutoOpen
La sfarsitul programului, usa masinii de spalat se deschide automat si lasa o mica fanta. Aceasta permite patrunderea aerului proaspat pana la vesela si chiar si obiectele spalate din plastic se vor usca complet. Blatul de lucru este protejat de umiditate cu ajutorul conductelor speciale pentru aer.Noul design al cosurilor, de la Miele
Noul design al cosurilor a fost gandit in detaliu si ofera solutii unice. Pentru curatare optima, totul se afla exact la locul sau. Marcajele colorate FlexAssist indica spre elementele flexibile si sunt prevazute cu simboluri. Puteti aranja cosurile in cea mai confortabila configuratie printr-o simpla miscare din incheietura. Suporții din silicon aflați in suportul de pahare FlexCare asigura o sustinere perfecta pentru paharele dvs. delicate.Masinile de spalat vase cu apa pr. - cs. apa de la 6,5 l
Masinile de spalat Miele utilizeaza numai apa proaspata de la robinet. Programul Spalare cu senzor/Automatic foloseste doar 6,51 litri de apa, cu mult mai putin decat ar fi necesar pt- a umple chiuveta. Cu aceasta dotare, Miele a redus consumul de apa cu peste 85% in ultimii 30 de ani. si cons. de energie a putut fi redus la niveluri record: Cu programul ECO, masinile de spalat vase de la Miele obtin valori de consum energetic de doar 0,83 kWh.

BrilliantLight
Panoul de comanda brevetat1 de pe usa aprinde in mod automat 4 LED-uri puternice atunci cand masina de spalat vase este deschisa. Cele 4 LED-uri invaluie interiorul intr-o lumina stralucitoare. Zona de lucru a masinii de spalat vase este iluminata perfect, ceea ce face ca incarcarea si descarcarea cosurilor sa fie considerabil de usoare.Tava 3D pentru tacamuri+ brevetata
Adaptabilitatea este esenta prin care se distinge tava 3D pentru tacamuri. Latimea, inaltimea si adancimea sunt cu toate variabile si pot fi reglate pentru a se potrivi tuturor situatiilor de incarcare. Datorita sirului rabatabil de tepi din partea centrala, dispuneti de mai mult spatiu pentru tacamurile voluminoase, cum ar fi tacamurile pentru salata sau cutitele. Sectiunile laterale sunt reglabile, permitandu-va sa introduceti chiar si pahare cu picior lung in cosul superior. Flexibilitate suplimentara pentru rezultate de curatare perfecte.

Eficienta energetica superioara
Eticheta energetica va ofera informatii concise legate de eficiența și capacitatea mașinii de spalat vase. Aparatele electrocasnice Miele combina perfect rezultatele de curatare si uscare cu un consum foarte redus de electricitate si apa: Clasa eficientei energetice A+++ Consum energetic anual: 237 kWh Consum de apa anual: 2716 litri Clasa de uscare: A Rezultate perfecte cu un consum redus.

Rezervor de caldura EcoTech: A+++ - 20%
Eticheta energetica va ofera informatii concise legate de eficiența și capacitatea mașinii de spalat vase. Aparatele electrocasnice Miele combina perfect rezultatele de curatare si uscare cu un consum foarte redus de electricitate si apa:
 • Clasa de eficienta energetica A+++, -20%**
 • Consum energetic anual: 189 kWh
 • Consum de apa anual: 2.772 litri
 • Clasa de uscare: A
Rezultate perfecte cu un consum redus.

Protectie garantata impotriva scurgerilor de apa
Pt. protectia impotriva daunelor cauzate de apa, masinile de spalat vase Miele sunt dotate cu Waterproof System. In caz de daune mat. cauzate de un defect la sist. de prot. impotriva scurgerilor de apa, aveti siguranta unei garantii de 20 de ani. Conform termenilor si conditiilor privind acest sistem, Miele va suporta costurile pentru daunele materiale rezultate ca urmare a defectiunilor aparute, cu conditia ca aparatul sa fi fost montat de pers. autorizate.

Cele mai reduse niveluri de zgomot
Masinile de spalat vase Miele functioneaza la niveluri de zgomot deosebit de silentioase, de la 41 dB (A) si asigura rezultate perfecte de fiecare data. Aceasta valoare este semnificativ mai mica decat sunetul unei conversatii normale.

Rezervor de sare brevetat, integrat in usa
Rezervorul de sare brevetat se afla in interiorul usii masinii de spalat. Acesta poate fi reumplut usor din pozitie verticala cu usa pe jumatate deschisa. Indoirea si scoaterea cosului inferior sau cautarea in incinta de spalare nu mai sunt necesare.

Atingere pe metal
Elegant si practic: Comenzile la nivel de pe panoul frontal din otel inoxidabil asigura un design curat si liniar.

Aplicatia Miele@mobile
Conectare optima in retea cu WifiConn@ct: Verificati starea si comandati tablete cu smartphone-ul sau tableta.

AutoClose
Functia AutoClose a aparatelor Miele permite inchiderea usii masinii de spalat vase in mod automat si foarte usor. Nu numai ca aceasta functie este comoda, dar este atat de eleganta - un moment aproape magic in viata de zi cu zi. Un contact usor intre usa si aparat este suficient pentru a activa functia de inchidere a usilor cu motor.

TimeControl
Monitorizare dintr-o privire: Indicatoarele cu LED utile de pe masinile de spalat vase complet integrate va arata cand s-a incheiat programul. Cu o ora inainte de terminarea ciclului, LED-urile se vor stinge de la stanga la dreapta, la intervale de 20 de minute. La sfarsitul ciclului, functia AutoOpen deschide usa in pozitia intredeschisa. Functia TimeControl - ideala pt. toate tipurile de incorporari, inclusiv pt. instalarea la nivelul ochilor.

Start intarziat cu numaratoare inversa integrata
Functia de start intarziat cu 24 de ore va permite sa operati masina de spalat vase oricand va convine si sa beneficiati de tarifele mai mici (de noapte) la electricitate. Indicatorul pentru numararea inversa a timpului va permite sa stiti cat timp trebuie alocat pentru programul selectat. Acest indicator va tine in permanenta la curent cu stadiul programului masinii de spalat vase.

Designul cosurilor de la Miele
Manerele pentru cosuri, un cos inferior remodelat pentru functionalitate si multe alte functii inovatoare pentru cosul superior: masinile de spalat vase de la Miele va introduc intr-o noua era, una marcata de designul frapant al cosurilor.

Zona MultiComfort in cosul inferior
Noua zona MultiComfort unica poate fi utilizata pt. vase de diferite dim. (cu diam. de pana la 35 cm) pe trei randuri. Tocatoarele, platourile de servire si recipientele goale, precum bolurile sau paharele de bere inalte pot fi, si ele, depozitate astfel incat sa economisiti spatiu. La unele modele, intregul cos inferior poate fi rearanjat cu usurinta pentru a oferi o suprafata mare si plana pentru oale si vase mari si articole voluminoase.

Cos superior cu inaltime reglabila
Pentru toate masinile de spalat vase de la Miele, inaltimea cosului superior poate fi reglata cu usurinta - chiar si cand acesta este inclinat. Puteti obtine pana la 9 pozitii. Acest lucru va permite sa utilizati la maximum cabinetul de spalare de fiecare data cand folositi masina de spalat vase.

Suport de sticle rabatabil
Sticle, vaze si alte recipiente inalte si subtiri pot fi asezate in siguranta in suportul de sticle din cosul inferior. Suportul de sticle este pozitionat astfel incat actiunea bratului de stropire sa curete bine interiorul recipientelor. Suportul de sticle poate fi pliat simplu daca este nevoie de mai mult spatiu pentru alte articole de vesela.

Marcaje FlexAssist
Cu ajutorul marcajelor FlexAssist, veti identifica dintr-o privire elementele de repozitionat, astfel incat cosurile sa fie cat mai utile. Simbolurile mici, cum ar fi ceasca sau paharul de vin de pe elementele colorate, indica modul in care puteti folosi zona respectiva. Marcajele FlexAssist servesc si ca elemente de sustinere. Astfel, veti putea profita la maximum de flexibilitatea cosurilor printr-o simpla miscare din incheietura.  

Constructie MaxiComfort a cosului
Designul cosului MaxiComfort are urmatoarele caracteristici: Tava 3D pt. tacamuri, manere din otel inoxidabil, cos sup. regl. pe inaltime cu gratar pe sina pentru pahare, sir rabatabil de tepi si suport mare pt. cesti, cu latime regl. in cosul sup., zona multi-confort in cosul inf., 2 siruri rabatabile de tepi si 4 suporturi de pahare regl. pe inaltime in cosul inf., gratar cu balamale pe sina pt. pahare si suport de sticle in cosul inf.

Manere ergonomice ale cosurilor
Manerele ergonomice ale cosului fac incarcarea si descarcarea mai usoare. Calitatea ridicata este evidenta in materialele premium utilizate in procesul de fabricatie.

Sina de pahare reglabila pe inaltime in cosul superior
O multime de oaspeti, prea multe pahare? Nicio problema pentru masinile de spalat vase de la Miele. Puteti crea chiar mai mult spatiu pentru paharele cu picior inalt folosind sina de pahare reglabila pe inaltime, de pe partea stanga a cosului superior.

Ideal pentru pahare
Optiuni optime de incarcare a paharelor: Suporturile pentru pahare reglabile pe inaltime si gratarul pe sina pentru pahare1 din cosul inferior va dau siguranta ca paharele cu picior lung sunt in siguranta - pentru o curatare blanda si rezultate stralucitoare.

Incarcatura redusa
Prin recunoasterea automata a incarcaturii, masinile de spalat vase de la Miele detecteaza in mod automat vesela din cabinetul de spalare si regleaza in consecinta cantitatile de apa si energie electrica utilizate. Gratie acestei functii automate, nu va mai trebui sa asteptati ca masina de spalat vase sa se umple.

Racord apa calda
Toate masinile de spalat vase Miele pot fi conectate la o sursa de apa fierbinte cu temperatura de pana la 60°C. Acest lucru reduce consumul de energie cu pana la 50%, iar durata programului cu pana la 10%. Cu programul ECO, consumul de electricitate al masinii dvs. de spalat vase scade chiar si la 0,45 kWh.

FlexiTimer cu EcoStart
Masinile de spalat vase Miele functioneaza si mai inteligent. Cu EcoStart puteti proteja mediul si puteti utiliza tarife variabile orar, lasand in grija aparatului electrocasnic alegerea celui mai mic tarif la electricitate pt. durata respectiva de functionare. Puteti programa trei tarife diferite si trebuie doar sa determinati ora limita de finalizare. Masina de spalat va alege cel mai ieftin moment de incepere din fereastra de timp furnizata.

EcoFeedback
O masina de spalat vase Miele va permite sa spalati vasele mereu fara a periclita mediul. Cand selectati un program, functia EcoFeedback afiseaza consumul estimat de apa si electricitate. Acest lucru va permite sa selectati optiunea optima pentru mediu. Puteti vedea valorile de consum efective pe afisaj la sfarsitul programului.

SmartStart
In cazul retelelor inteligente, tarifele la electricitate variaza pe parcursul zilei. Aparatele electrocasnice cu tehnologia SmartStart de la Miele pot fi pornite in mod automat in momentul in care tariful la electricitate este cel mai redus. Tehnologia SmartStart poate fi folosita foarte eficient la masinile de spalat, uscatoarele si masinile de spalat vase de la Miele - oferind un potential urias de economisire.

Ingrijire perfecta GlassCare
Apa de la robinet va curata bine tacamurile insa are un efect abraziv asupra sticlei. Pentru a combate acest lucru, masinile de spalat vase Miele dispun de tehnologia Perfect GlassCare. Aceasta va asigura ca paharele dvs. sunt spalate bland, astfel incat sa va bucurati de ele timp de mai multi ani.SensorDry
Temperatura ambianta din bucatarie si dimensiunea incarcaturii din masina de spalat vase pot afecta procesul de uscare. In programul de spalare Sensor sau in programul Automatic, functia SensorDry asigura rezultate optime de uscare, chiar si in conditii care nu sunt ideale.

Design:
Masina de spalat vase integrata complet    
Masina de spalat vase de 60 cm
Versiune panou frontal: Panou frontal complet integrat
Tip comanda: Atingere pe metal
Afisaj: Afișaj text 2 linii margine superioara
Culoare afisaj: Alb

Caracteristici:
Knock2open    
Mecanism inchidere usa: AutoClose
Indicator numaratoare inversa timp    
BrilliantLight    
Zgomot de functionare dB (A) la 1 pW: 41
Recipient de sare integrat in usa
Start intarziat pana la 24 de ore    
TimeControl    
Testare functionala: optic si acustic
Optiune de adaugare un articol
Selectare limba de afisare
Masina de spalat vase electrica cu apa    
Uscare cu functie AutoOpen    
SensorDry    
Uscare Turbotermica prin recirculare    
Ingrijire perfecta GlassCare    
AgentDetergent
Incarcare tacamuri: Tava 3D pentru tacamuri+
Suport FlexCare pentru pahare: 4
Numar de pozitii standard: 14
Design cos: MaxiComfort
Tehnologie senzor: AutoSensor
Schimbator de caldura EcoTech
Pompa electronica profesionala pentru presiune de stropire variabila

Optiuni de clatire:
Scurt    
Spalare intensiva pentru cosul inferior    
EnergySave    
Uscare suplimentara    
Inmuiere
Prespalare

Conectare aparat in retea:
Miele@home    
WiFiConn@ct    
SmartStart    
MobileControl    
ShopConn@ct

Programe:
 1. SolarSave - Imbatabil: Consum minim gratie sistemului solar de incalzire, pompei de caldura sau incalzirii cu gaz-ulei.
 2. ECO - Extrem de economic: Programul de economisire a apei si energiei este perfect pentru incarcaturi mixte.
 3. Normal 55°C - Rapid si eficient: acest program este destinat incarcaturilor de zi cu zi si curata in detaliu vesela obisnuita.
 4. Spalare delicata, cu senzori - Delicat si cu grija: Programul permite curatarea vaselor sensibile la caldura care sunt murdarite usor.
 5. Paste/Paella - Pt. vasele cu amidon: resturile alimentare precum pastele sau orezul sunt eliminate gratie temperaturii mai mari.
 6. Pahare cald - Rezultate stralucitoare: programul este ideal pentru curatarea paharelor de bere si garanteaza o spumare perfecta.
 7. Scurt - Uneori, lucrurile trebuie facute rapid: Cu optiunea Scurt, aveti posibilitatea de a reduce durata ciclului.
 8. Uscare suplimentara - Uscare garantata: Cu aceasta optiune, articolele sunt uscate perfect, chiar si paharele si articolele plastice.
 9. Pre-clatire - Curatare superioara: indepartati imediat murdaria usoara inca de la inceputului programului.
 10. ExtraQuiet - Extrem de silentios: Acest program spala rufele cu un nivel al zgomotului extrem de redus, de doar 38 db (A).
 11. Automat - Pentru vase insensibile la caldura: De exemplu, vesela mixta, de uz zilnic, cu depuneri alimentare normale.
 12. Intensiv 75°C - Performanta maxima a curatarii: Oalele, vasele etc. sunt curatate pana nu mai ramane nicio urma de murdarie.
 13. Igiena - Curatare igienica: Biberoanele, tocatoarele etc. sunt curatate temeinic, iar bacteriile sunt indepartate.
 14. Obiecte inalte 65°C - Pentru articolele mari, voluminoase: Cosul inferior ofera spatiu suficient pentru articolele mari, voluminoase.
 15. Spalare de intretinere - Oricand aveti nevoie: Acest program curata masina de spalat vase in cel mai mic detaliu - garantat.
 16. EnergySave - Alegeti constiincios: Aceasta optiune va permite sa reduceti chiar mai mult consumul de electricitate.
 17. Spalare intensiva pentru cosul inferior - Puternic si delicat: Selectati aceasta optiune pentru a obtine o putere de curatare mai mare in cosul inferior.
 18. QuickPowerWash - Clasa de curatare A: Rezultate excelente de curatare si uscare pentru vesela cu nivel normal de murdarie, in 58 min.

Siguranta:
Waterproof System
Indicator Verificare filtru

Specificatii tehnice:
Clasa eficientei energetice: A+++
Clasa de uscare: A
Mai economic decat valoarea de prag pentru clasa de eficienta energetica A+++: 20%
Consum apa in programul ECO in l: 9,9
Consum energie in programul ECO in kWh: 0,67
Consum apa anual in programul ECO in l: 2.772
Consum energie anual in programul ECO in kWh: 189
Consum apa in programul de spalare cu senzor in l: 6,5
Valori de consum cu ThermoSave® in programul ECO in kWh: 0,49
Consum de apa in modul inactiv in W: 0,3
FlexiTimer cu EcoStart
Asteptare in retea: 0,7
ThermoSave®
EcoFeedback    
Tehnologie cu brat de stropire alternanta    
Incarcare pe jumatate
Greutate neta in kg: 47,0
Putere electrica totala in kW: 2,1
Tensiune in V: 230
Tensiune nominala siguranta in A: 10
Numar de faze: 1
Standard de frecventa electrica: 50
Lungimea furtunului de evacuare apa in m: 1,50
Lungimea cablului electrica in m: 1,70
Lungimea furtunului de admisie apa in m: 1,50

Dimensiuni:
Latime nisa in mm: 600
Inaltime nisa in mm: 805 - 870
Adancime nisa in mm: 570
Latime aparat electrocasnic in mm: 598
Inaltime aparat electrocasnic in mm: 805
Adancime aparat electrocasnic in mm: 570
Adancimea aparatului electrocasnic cu usa inchisa in mm: 116,5

Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice

Latime

Latime 60 cm

Tip incorporare

Complet incorporabila

Display

LCD/TFT

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse similare

Masina de spalat vase complet incorporabila Electrolux ESL5355LO, 60 cm, 6 programe, inverter

-13%

Transport gratuit

1.749,00 lei

1.995,01 lei (-246,01 lei)

Masina de spalat vase complet incorporabila Pyramis DWE 60FI, 60 cm

-36%

1.815,00 lei

2.799,50 lei (-984,50 lei)

Masina de spalat vase complet incorporabila Smeg ST733TL, 60 cm latime, clasa A+++

Transport gratuit

Masina de spalat vase complet incorporabila Smeg STC75, 60 cm

Transport gratuit

Masina de spalat vase complet incorporabila Smeg ST322, 60 cm, 5 programe

Transport gratuit

Masina de spalat vase complet incorporabila Electrolux ESL8820RA, 60 cm, 15 seturi, 7 programe, inverter

Transport gratuit