Se incarca...

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a magazinului online www.pentruacasa.com

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii". Informatii privind dreptul de returnare produse se gasesc pe pagina dedicata: http://www.pentruacasa.com/retur

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Date personale" din "Contul meu".

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

2. Securitatea datelor personale

S.C. ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal sub numarul 9650

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. pentru  confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L., iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L.. Mai jos gasesti link-uri catre

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Confidentialitatea datelor personale transmise prin intermediul formularelor din magazinului online www.PentruAcasa.Com este asigurata de un certificat SSL.

ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra transmisa la adresa Timisoara, Str. Constructorilor nr 38, Ap 88 , Romania se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  • dreptul de a cere ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
  • dreptul de a cere ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa info@pentruacasa.com;
  • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.PentruAcasa.Com SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.PentruAcasa.Com, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.PentruAcasa.Com SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA LEGALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L.  declara pe propria raspundere faptul ca intreg continutul de pe site-ul sau www.PentruAcasa.Com este original si ca toate resursele folosite (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producatori, furnizor etc.), fara sa incalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricaror cazuri de incalcare a drepturilor de autor, www.PentruAcasa.Com va pune la dispozitie adresa de e-mail info@pentruacasa.com. Intregul continut al site-ului www.PentruAcasa.Com - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. garanteaza oricarui utilizator accesul in interes personal pe acest site. ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. declara pe proprie raspundere ca interzice in mod explicit si va interzice prin orice mijloace tehnice si legale aflate la dispozitia sa: descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a site-ului www.PentruAcasa.Com, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informatiilor din site in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare oricaror interese ale ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L., proprietarul de drept si de fapt al site-ului www.PentruAcasa.Com.

5. Descrierea produselor

ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. declara pe propria raspundere ca produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca produsele originale cumparate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.

ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans - fara a fi primit o confirmare a comenzii - vor fi rambursate de catre ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L.  in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. nu poate onora comanda confirmata.

Cu acordul consumatorului, ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. a sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L., produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz in care orice cumparator poate renunta la achizitie. ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. declara faptul ca toti producatorii produselor originale vandute prin intermediul site-ului www.PentruAcasa.Com - si-au rezervat dreptul sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Descrierile produselor prezentate in magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci in parte. Acestea corespundeau realitatii in momentul introducerii lor in website. ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau modificari aparute.

ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora - si isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. de la acest client.

ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L.  nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;

b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

d) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

e) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L.  isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.

6. Preturi

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA si taxa verde (daca este aplicabila produselor comandate). 

Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul www.PentruAcasa.Com. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile. 
7. Livrarea produselor

Detalii privind conditiile de livrare gasiti pe pagina destinata livrarii - click aici 

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii; la livrare este necesara semnatura de primire dupa verificarea continutului pachetului in prezenta reprezentantului firmei de curierat rapid sau a echipei PentruAcasa.Com. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu defecte estetice sau lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptata de ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L..

ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va face inca o incercare de a livra, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

8. Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv in avans sau cel mai tarziu la livrarea produselor.

ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor.

Plata in avans se poate realiza prin dispozitie de transfer sau ordin de plata, in baza unei facturi proforma; dovada platii trebuie trimisa catre ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. la adresa de e-mail comenzi@pentruacasa.com. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului.

Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii.

Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

9. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site au o garantie de la minim 12 luni si pana la maxim 60 luni din momentul achizitiei, in functie de furnizorul fiecarei marci in parte. Fiecare produs este insotit de Certificatul de garantie al producatorului sau de Certificatul de garantie emis de ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L., cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Pentru orice problema aparuta in perioada de garantie si nerezolvata de departamentele service mentionate in certificatul de garantie care insoteste produsele, va puteti adresa ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. la e-mail info@pentruacasa.com.

Produsele livrare de catre ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. sunt insotite de certificatul de garantie emis de catre producator, factura fiscala emisa pe datele comunicate de catre client si manuale de utilizare in limba romana.

10. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantei.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0377.100.533 si la adresa de e-mail info@pentruacasa.com.

Pentru conciliere amiabila va rugam folositi adresa de email info@pentruacasa.com . 
De asemenea litiigiile pot fii rezolvate si online prin interfata: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show

Cu scopul de a profila, monitoriza si a trimite comunicari si oferte personalizate, folosim Retargeting.bz (Adresa: Str. Vasile Lascar, Nr. 178, Sector 2, Bucuresti, Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO34270947, Nr. Inreg. Registrul Comertului: J40/3525/23.03.2015, E-mail: info@retargeting.biz, Numar de telefon: +40-727-383-165), un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online.

• Aceste activitati nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecinta a folosiri aceasta profilare este pentru ca utilizatorii sa primeasca reduceri si oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta sa nu mai fie profilat sau sa mai primeasca comunicari comericiale, fara niciun efect, altul in afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.

• Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activitatilor (profilare) si interactiune cu site-ul, Retargeting.biz trebuie sa colecteze in mod automat si sa stocheze urmatoare date cu caracter personal: e-mail, numar de telefon, nume, prenume, sex, data nasterii, oraș, județ, adresa IP (inclusiv posibila locație), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totala comanda, pret individual produse comandate, variatii de produs, produse, device, OS, IP location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poza, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variatie, add to wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitat pagina de ajutor.

• Categoriile de persoane vizate sunt vizitatori, utilizatori înregistrați sau clienți ai site-ului, după caz, în funcție de serviciul ales. Datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luni, iar cele ale utilizatorilor inregistrati sau clientilor timp de 3 ani.

• Pentru a-si presta serviciile, Retargeting.biz foloseste imputerniciti terti (subcontractori) din EEA si SUA (numai pentru notificarile push), iar transferul de date cu caracter personal este facut in temeiul Scutului de Confidențialitate UE-SUA,: datele sunt retinute/stocate pe durata contractului dintre cele doua parti.

• Cookie-uri: acest site trebuie sa foloseasca cookie-uri first party si va da acces lui Retargeting.biz la aceste informatii. Acest cookie este plasat de acest site si, prin urmare, poate fi folosit doar in legatura cu acest site. In consecinta, o legatura intre monitorizarea interna a utilizatorilor acestul site si monitorizarea pe alte site-uri nu este tehnic posibila prin acest cookie.

• Pentru a te dezabona de la comunicarile trimise de Retargeting.biz trimite un e-mail la adresa sesizari@pentruacasa.com.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.


Ultima modificare a acestui document: 07 Martie 2019

Termeni si conditii de abonare la newsletter

Newsletter-ul "PentruAcasa.com"(denumit in continuare SERVICIU sau NEWSLETTER) este un serviciu gratuit furnizat de catre SC ISHTAR INTERNET GROUP SRL (denumit in continuare FURNIZOR) clientilor si vizitatorilor site-ului (denumiti in continuare UTILIZATOR sau ABONAT) www.pentruacasa.com (denumit in continuare SITE), caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii.

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (email) livrat regulat de catre furnizor, utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator care detine si un card METRO se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face prin completarea formularului de newletter. Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii.

Termenul"utilizator" este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care se aboneaza la newsletter-ul PentruAcasa.Com indiferent de motivul pentru care o fac.

Termenii"Regulament", "Acord", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acesti Termeni si Conditii sunt stocati de catre SC ISHTAR INTERNET GROUP SRL si sunt accesibili pe Site, in limba romana. Termenii si conditiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbati in orice moment de catre proprietar sau administrator, prin actualizarea lor pe site-ul www.pentruacasa.com.

Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare.

Inregistrare

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar sa va abonati la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati datele personale cerute in formularul de abonare. Datele personale necesare sunt: nume, prenume si adresa de email. Aditional pot fi cerute date suplimentare, cu conditia ca utilizatorul sa-si dea acordul in mod expres si neechivoc. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false si nici introducerea de date care nu va apartin. Furnizorul isi rezervad reptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin. 

Conditii de utilizare

Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletter-ele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care emailurile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.

Dupa abonare nu este permisa raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise defurnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza. 

Date cu caracter personal

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor. SC ISHTAR INTERNET GROUP SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub numarul 9650.

Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Inceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter personal beneficiati de urmatoarele drepturi: de acces si interventie la Informatie, de opozitie cu privire la prelucrarea Informatiei, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei, asa dupa cum sunt reglementate de dispozitiile art. 13-18 din Legea nr. 677/2001

Responsabilitate

Furnizorul nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte si/sau de incredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.

Fiecare newsletter trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare.

Incetarea furnizarii serviciului

Oricare dintreparti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

SC ISHTAR INTERNET GROUP SRL isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor

Acesti Termeni si Conditii Generale sunt guvernati de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii Generale va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care SC ISHTAR INTERNET GROUP SRL este inregistrata.

Date de Contact

Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta pe adresa de mail "sesizari@pentruacasa.com" 

Clauze finale

Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.

Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre SC ISHTAR INTERNET GROUP SRL, fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, SC ISHTAR INTERNET GROUP SRL va pune ladispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord, trebuie sa nu mai foloseasca serviciul de Newsletter.