Se incarca...

Returnarea produselor

Toate produsele comercializate de S.C. ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalajele originale. 
 
Conform legii comertului electronic nr. 365/2002 cu modificarile aduse de Ordonanta de Urgenta nr 34/2014 orice cumparator persoana fizica poate returna orice produs achizitionat de pe website-ul www.PentruAcasa.com in termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul achizitionarii (data de livrare).
 
Taxele de returnare a produsului cad in sarcina clientului. In cazul in care exista diferente de cod intre produsele comandate si produsele livrate costurile de retur vor fi suportate de catre magazinul nostru.
Filtrele, sacii si alte produse consumabile se pot returna doar sigilate, in ambalajul original.
 
Returnarea produselor se face doar la depozitul nostru din localitatea Dumbravita, Jud Timis, Centura de Est nr 34.  Va rugam sa mentionati firmei de curierat prin intermediul careia veti efectua returul sa permita desfacerea produsului la primire pentru verificare estetica. In cazul in care produsele ajung deteriorate la depozitul nostru se va opri o suma necesara aducerii la conformitate produsului, conform legii.
 
Drepturile de retur nu se aplica si asupra persoanelor juridice in aceleasi conditii de care beneficiaza persoanele fizice. Persoanele juridice pot returna produsele doar in cazul in care exista diferente de cod intre produsele comandate si produsele livrate, caz in care costurile de retur vor fi suportate de catre magazinul nostru.
 
Produsele ce prezinta deteriorari fizice ca urmare a manipularii si transportului, pentru care s-a facut receptia de catre client in momentul livrarii nu sunt supuse legii returnarii. Produsele expediate de magazinul online www.PentruAcasa.Com beneficiaza de serviciul de “deschidere la livrare”, pentru ca verificarea estetica sa poata fi efectuata la receptie. Detalii conditii livrare vezi aici. 
 
Clientii isi vor exprima dorinta de returnare a produselor achizitionate in scris, pe adresa sesizari@pentruacasa.com, urmand sa primeasca un raspuns in scris, pe adresa de corespondenta folosita, sau folosind formularul de retur din contul de client.
 
Produsele returnate trebuie sa fie insotite de toate accesoriile si documentele expediate (factura, certificat de garantie, manual de utilizare, etc). Conform Ordonantei de Urgenta nr 34/2014, articolul 14, aliniatul 3, in cazul in care produsul este returnat fara accesorii sau cu deteriorari, magazinul online www.pentruacasa.com isi rezerva dreptul de a opri o suma de bani necesara aducerii produsului in starea initiala. Aceasta suma va fi comunicata clientului dupa receptia produsului de catre www.PentruAcasa.Com.

Detalii privind interpretarea legislatiei in vigoare gasiti pe site-ul oficial al Uniunii Europene:  http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/returning-unwanted-goods/index_ro.htm
 
Ishtar Internet Group S.R.L. va restitui contravaloarea produselor in termen de maxim 14 zile din momentul receptiei produsului retur, intr-un cont bancar oferit de catre client.
 
ISHTAR INTERNET GROUP S.R.L. este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal sub numarul 9650.