Se incarca...

Ai nevoie de ajutor ? Suntem aici pentru tine

Contact rapid

 • 0377 100 533

 • De luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00

Contact rapid

 • Centura de Est nr 34, Dumbravita, Timis

Intrebari frecvente

 • Cum intru in posesia facturii?
  Facturile fiscale se emit in format electronic (.pdf) si se expediaza pe email pe adresa inregistrata in momentul comenzii. De asemenea o gasesti si in contul tau de client.
 • Cum procedez cu un produs defect?
  Fiecare produs vine insotit de catre un certificat de garantie emis de catre producator. Contacteaza Service-ul Autorizat specificat pe certificatul de garantie. Un tehnician se va deplasa la adresa comunicata de tine pentru a constata si remedia defectul produsului.
 • Nu am primit certificatul de garantie, cum procedez?
  Daca nu ati gasit certificatul de garantie pe ambalajul produsului sau in cutia sa, va rugam sa ne contactati prin email la adresa sesizari@pentruacasa.com in maxim 48 de ore lucratoare de la receptia produsului pentru a va trimite un alt certificat.
 • Am primit alt produs decat cel comandat. Ce trebuie sa fac?
  Daca ai primit alt produs decat cel comandat, iti recomandam sa refuzi coletul la livrare. In cazul in care ai acceptat coletul, te rugam sa ne contactezi prin email la adresa sesizari@pentruacasa.com , completand atat datele comenzii / numele dumnevoastra cat si denumirea produsului livrat.
 • Cand se livreaza comanda mea?
  In momentul in care produsul este expediat catre dumneavoastra veti primi un SMS cu numarul de AWB precum si un email prin care puteti urmari statusul livrarii in timp real. In mod normal termenul de tranzit este de 24 de ore lucratoare, dar in cazul in care sunt conditii meteo nefavorabile sau perioade foarte aglomerate ( ex: Black Friday) termenul de livrare se poate prelungi cu cateva zile.
 • Masina de spalat primita are apa in interior. De ce ?
  Masinile de spalat rufe si vase se testeaza la iesirea de pe banda de productie.  Prezenta apei in cuva este confirmarea ca respectivul produs a fost testat si respecta cerintele producatorului. De aceea este recomandat ca prima spalare sa fie efectuata fara rufe, doar cu detergent!
 • Ce trebuie sa fac dupa ce primesc o masina de spalat rufe?
  Dupa receptia masinii de spalat rufe se impune, inainte de pornirea masinii, scoaterea suruburilor care fixeaza cuva.
  Acestea sunt in numar de 3 sau 4 in functie de producator si sunt amplasate foarte vizibil in spatele masinii de spalat.
  Recomandam sa nu aruncati aceste suruburi, fiind necesar sa le puneti la loc in cazul in care doriti sa transportati masina in alta adresa.
  Atentie: In anumite cazuri masinile vin cu o anumita cantitate de apa in interior, apa provenita de la testarea din fabrica. Se recomanda ca prima spalare sa fie efectuata fara rufe, doar cu detergent (detalii gasiti si in manualul de utilizare).
 • Cum pot recicla sau arunca electrocasnice vechi?
  Ai un electrocasnic vechi şi vrei să scapi de el? Nu ştii unde să duci frigiderul sau maşina de spălat stricate? Nu te putem ajuta sa scapi direct de ele dar iti recomandam sa iei legatura cu un serviciu local de colectare va face asta pentru tine! Detalii gasiti pe www.rorec.ro
 • Plitele pe gaz au nevoie de regulator de presiune?
  Da, daca se monteaza pe reteaua de gaze, este necesar un regulator de presiune de 20 milibari. Toate plitele pe gaz, produse incepand din 2012, au obligatoriu sigurante de gaz care sunt optimizate pentru o presiune de 20 milibari. Fara acest regulator de presiune aceste sigurante se defecteaza rapid si flacara nu mai ramane aprinsa decat daca tii apasat pe buton. Prezenta regulatorului de gaz este ceruta inclusiv in certificatele de garantie, lipsa sa anuland garantia plitei!
 • Aparatele frigorifice pot fi transportate culcat?
  Da, aparatele frigorifice se pot transporta si culcat pentru a nu se rasturna in timpul transportului.
  Daca primiti un produs transportat asa va rugam sa nu il introduceti in priza imediat, lasati un termen de aprox 6 ore inainte de a-l conecta la curent.